Coco Cones Gökkuşağı Peluş S1 CCN02000 (GIOCHICCN02000)

Fiyatları görebilmek için BAYİ olmalısınız.

Barkod : 8056379176121

 

Koli İçi Adet : 

  Önemli UyarıÜRÜNDE ASORTİ VARSA RENGİ VE MODELİ STOK DURUMUNA GÖRE GÖNDERİLMEKTEDİR.

Sevimli peluşlar bu kez külahta!

 

Külahınızı neyli istersiniz? Çikolatalı mı, çilekli mi, vanilyalı mı yoksa Coco Cones peluşlu mu? Coco Cones sevimliliği şimdi göz alıcı gökkuşağı renkleri ile geliyor! Birbirinden canlı renkleri ve parlak gözleri ile gittiğin her yere yanında götürebileceğin sevimli hayvan dostun seni bekliyor. Her biri bir koni içerisinde olduğu için eğlence sen nereye gidersen oraya geliyor!

 

Siz filli bir külah istiyorsunuz tamam, sizin ki kuşlu olacak, siz tavşanlı istiyordunuz… Külahınızda ne olsun istiyor olursanız olun Coco Cones Gökkuşağı Peluş S1 ile hepsi birbirinden sevimli! Pek çok seçeneğiniz mevcut, tam 7 farklı peluş külahta yerini aldı. Üstelik yanlarında kalem süsü olarak da kullanılabilen mini figürler ile geliyorlar. Onları toplayıp biriktirebilir ve en sevimli pelüş koleksiyonunu oluşturabilirsin.

 

Çocukların yeni hikayeler oluşturarak hayal güçlerinin ve yaratıcılıklarının gelişmesini desteklerken onların oyun kurma ve taklit becerilerine katkı sağlar. Arkadaşlarıyla oynayacakları oyunlar onların sosyalleşmelerine yardımcı olur. Koleksiyon merakını destekler.

 

Ürünün; Dotty, Floro, Nellie, Splash, Vivi, Huey ve Flashy olmak üzere 7 farklı modeli bulunmaktadır.

 

Paket içerisinde; pelüş ve mini figür bulunmaktadır.

SON EKLENENLER (EN YENİLER)
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR