LEGO Creator T-Rex Dinozor 31151 (ADORE31151)

Fiyatları görebilmek için BAYİ olmalısınız.

Barkod : 5702017585093

 

Koli İçi Adet : 

  Önemli UyarıÜRÜNDE ASORTİ VARSA RENGİ VE MODELİ STOK DURUMUNA GÖRE GÖNDERİLMEKTEDİR.

9 yaş ve üzeri erkek ve kız çocuklar, LEGO T. rex (31151) dinozor oyuncağıyla geçmişe giderek inanılmaz bir aksiyon yaşayabilir.

Tyrannosaurus rex oyuncağı son derece hareketlidir; çocuklar başını, ayaklarını, kuyruğunu, çenesini, bacaklarını, kollarını, hatta ayak parmaklarını ve topuklarını hareket ettirerek farklı pozlar verdirebilir. T. rex oyuncağı, beraberinde gelen 2 küçük dinozor yumurtalı yuvayla rafta veya komodin üzerinde etkileyici bir sergileme modeli oluşturur.

Bu LEGO® dinozor oyuncağı yapım seti, çocuklara aynı yapım parçalarıyla inşa edebilecekleri 3 farklı dinozor sunarak heyecan dolu oyun olanaklarıyla dolu bir dünya verir. Duruşu ayarlanabilir bir T. rex yapabilir, 3 boynuzlu korkunç bir triceratops’a dönüştürebilir ya da büyük, hareketli kanatlara sahip bir pterodactyl olarak yeniden inşa edebilirler.

LEGO Creator 3’ü 1 arada oyuncak yapım setleri, her kutuda çocukların yapabileceği 3 farklı seçenekle çocuklar için harika doğum günü veya yılbaşı hediyeleridir. 3’ü 1 arada setler; havalı arabalar, inanılmaz hayvanlar ve detaylı şehir sahneleri gibi çocukların en büyük tutkularına hitap eden, parçalarla inşa edilen çeşitli modeller sunar.

Çocuklar İçin 3 dinozor oyuncağı 1 sette

9 yaş ve üzeri erkek ve kız çocuklar, LEGO® Creator T. rex dinozor oyun setiyle aynı yapım parçalarını kullanarak 3 farklı oyuncak hayvan inşa edebilir.

Sınırsız oyun olanağı 

Çocuklar, 3 farklı dinozor oyuncağıyla hikayeler canlandırır: T. rex ile ormanda dolaşır, triceratops ile sağa sola toslar ya da pterodactyll ile yükseklerde uçarlar.

Duruşu ayarlanabilir dinozor figürleri

T. rex'in başı, kuyruğu, çenesi, ayakları, bacakları, kolları, ayak parmakları ve topukları; triceratops'un bacakları ve başı; pterodactyl’in kanatları hareket edebilir.

Sergileme modelleri 

3 LEGO® dinozor oyuncağının üçü de oyun saatinden sonra çocukların odalarında tek başına sergilenebilir.

Parça Sayısı: 626

SON EKLENENLER (EN YENİLER)

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR