Sunman Oyuncak BLX Farm Römorklu Traktör 28506 (SUNMAN01028506)

Fiyatları görebilmek için BAYİ olmalısınız.

Barkod : 8680863026519

 

Koli İçi Adet : 

  Önemli UyarıÜRÜNDE ASORTİ VARSA RENGİ VE MODELİ STOK DURUMUNA GÖRE GÖNDERİLMEKTEDİR.

Römorklu traktör çiftlik işlerinde sana yardımcı olacak!

 

Sabahın erken saatlerinde uyandın ve akşam güneş batana kadar çalıştın. Yoruldun, zorlandın ama bir çiftçi olarak üzerine düşeni severek yaptın. Toprağa ektiğin sebze ve meyveleri her gün düzenli olarak suladın. İşte şimdi karşılığını alma zamanı çünkü ektiğin sebzeler büyüdü, meyveler ise olgunlaştı. Çiftliğindeki hayvanlarla ise yakından ilgilendin ve onlara baktın. Çiftliğin gittikçe büyüyor. Çiftlik yaşamında en büyük yardımcın olacak römorklu traktörünü oluştur ve oyunu başlat!

 

Büyüyen çiftliğini görmek için önce 224 parçayı bir araya getirmelisin. Özenle birleştireceğin parçalar son derece detaylı ve teknik tasarımlara sahiptir bu yüzden tıpkı toprağına ektiğin bir tohumun filizlenip büyüdüğünü gördüğün gibi dikkatli ve sabırlı olmalısın. Tüm parçalar uyumlu bir şekilde bir araya geldiğinde çiftliğinin son haline gururla bakabilirsin. Çiftlikte sana işlerinde yardımcı olacak mini figürlerin ile çiftlik hayatı seni bekliyor!

 

Hem küçüklere hem de büyüklere hitap eden BLX Farm Römorklu Traktör, parçaları birleştirerek yapım yeteneğini ve el-göz koordinasyonunu geliştirir. Ayrıca çocukların kendi hikayelerini oluşturarak hayal güçlerinin ve yaratıcılıklarının gelişmesine katkı sağlar. 

 

Kutu içerisinde; 224 adet yapım parçası ve 2 adet figür bulunmaktadır.

 

Parça sayısı: 224

 

Kutu ölçüsü: 32 x 21,5 x 5 cm

 

Ağırlık: 0,440 kg

SON EKLENENLER (EN YENİLER)
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR