Sunman Oyuncak BLX Fire Rescue Yangın Söndürme Ekibi ve İstasyonu 21602 (SUNMAN01021602)

Fiyatları görebilmek için BAYİ olmalısınız.

Barkod : 8680863026359

 

Koli İçi Adet : 

  Önemli UyarıÜRÜNDE ASORTİ VARSA RENGİ VE MODELİ STOK DURUMUNA GÖRE GÖNDERİLMEKTEDİR.

Bu ekip en zor görevlere hazır!

 

Şehir tehlike altında! Büyük bir yangın çıktı ve hemen söndürülmesi gerek, insanlar ise bu yangında mahsur kaldı, hemen onları kurtarmalısın. Şehrin güvenebileceği bir sen ve ekibin varsın. Hemen bölgeye gitmeli ve yangını kontrol altına almalısın. Ekibin ile ya da onlar olmadan… Yangını söndür ve şehrinin kahramanı sen ol!

 

Zamanla mücadele sen 309 parçayı bir araya getirdiğinde başlar! Özenle birleştireceğin parçalar son derece detaylı ve teknik tasarımlara sahiptir, bu yüzden dikkatli ve sabırlı olmalısın. Tüm parçalar birbiri ile uyumlu bir şekilde bir araya geldiğinde heyecanı ve aksiyonu yüksek zorlu görevin için başlamaya hazır olursun. Şehrinin güvenliği sana bağlı, cesur olmalı ve hızla durumu kontrolün altına almalısın!

 

Hem küçüklere hem de büyüklere hitap eden BLX Fire Rescue Yangın Söndürme Ekibi ve İstasyonu, parçaları birleştirerek yapım yeteneğini ve el-göz koordinasyonunu geliştirir. Ayrıca çocukların kendi hikayelerini oluşturarak hayal güçlerinin ve yaratıcılıklarının gelişmesine katkı sağlar.   

 

Kutu içerisinde; 309 adet yapım parçası ve 4 adet figür bulunmaktadır.

 

Parça sayısı: 309

 

Kutu ölçüsü: 35 x 25 x 5,5 cm

 

Ağırlık: 0,620 kg

SON EKLENENLER (EN YENİLER)
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR