Sunman Oyuncak BLX Sweet Girl Araba Macerası 24415 (SUNMAN01024415)

Fiyatları görebilmek için BAYİ olmalısınız.

Barkod : 8680863026397

 

Koli İçi Adet : 

  Önemli UyarıÜRÜNDE ASORTİ VARSA RENGİ VE MODELİ STOK DURUMUNA GÖRE GÖNDERİLMEKTEDİR.

Arabana bin ve macera dolu bir yolculuğa çık!

 

Tatlı kızlar nerede olmak istiyorsa orada! Minik kızlar güzellik salonu işletiyor, çiftçi oluyor, benzin istasyonunda çalışıyor… Her işi yapabilecekleri gösteriyorlar ve işlerini çok da güzel yapıyorlar. Kızlar şimdi hem hayallerindeki mesleği deneyimliyor hem de birbirinden eğlenceli oyunlar oynuyorlar! Üstelik masallar diyarına seyahat ediyor ve orada hayaller gerçek oluyor!

 

Minik kızlar hayallerindeki meslek için önce 150 parçayı bir araya getirmeli! Özenle birleştireceğin parçalar son derece detaylı ve teknik tasarımlara sahiptir, bu yüzden dikkatli ve sabırlı olmalısın. Tüm parçalar birbiri ile uyumlu bir şekilde bir araya geldiğinde birbirinden eğlenceli oyunlar seni bekliyor olacak. Hangi mesleği yapmak istediğine karar verdin mi?

 

Hem küçüklere hem de büyüklere hitap eden BLX Sweet Girl Araba Macerası, parçaları birleştirerek yapım yeteneğini ve el-göz koordinasyonunu geliştirir. Ayrıca çocukların kendi hikayelerini oluşturarak hayal güçlerinin ve yaratıcılıklarının gelişmesine katkı sağlar.  

 

Kutu içerisinde; 150 adet yapım parçası ve figür bulunmaktadır.

 

Parça sayısı: 150

 

Kutu ölçüsü: 22 x 15 x 4,5 cm

 

Ağırlık: 0,185 kg

SON EKLENENLER (EN YENİLER)
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR